Nieuwetijdscafe13

Nieuwetijd blog

Sjamanisme

Sjamanisme is een spirituele praktijk die al duizenden jaren bestaat en in veel traditionele culturen over de hele wereld wordt beoefend. Het is gebaseerd op het idee dat alles in de wereld, inclusief mensen, dieren, planten en zelfs objecten, een ziel heeft en onderling verbonden is via een web van energie.Sjamanen zijn traditionele genezers en spirituele leiders die in staat zijn om in contact te komen met deze spirituele werelden om heling, inzichten en begeleiding te bieden aan individuen en de gemeenschap als geheel. Ze doen dit door middel van rituelen, ceremonieën en trance-achtige staten waarin ze communiceren met spirituele entiteiten en hun krachten en wijsheid gebruiken om te helpen bij fysieke, emotionele en spirituele genezing.In moderne tijden wordt sjamanisme nog steeds beoefend door traditionele gemeenschappen over de hele wereld, maar ook door individuen die zich aangetrokken voelen tot de spirituele en helende aspecten van de praktijk. Er zijn ook hedendaagse sjamanistische leraren en praktijken die zijn aangepast aan moderne omgevingen en behoeften.

Ontwaakte zielen

Het pad van een lichtwerker

Als je merkt dat je met bijna niemand meer op hetzelfde niveau zit in je omgeving,

dat je de afgelopen tijd enorme sprongen hebt gemaakt, maar voelt dat je vrienden, kennissen en familie niet zo snel gaan,

als je merkt dat je elkaar niet meer begrijpt en niet meer zoveel te vertellen hebt, omdat je op een andere golflengte zit,

en als je voelt dat de afstand tussen jullie alleen maar groter zal worden,

weet dan dat je hierin niet alleen staat.

Heel veel mensen zitten in dit proces.

Hoe hoger je bewustzijn wordt, hoe meer je hiermee te maken krijgt.

Christusbewustzijn

Het is belangrijk om te benadrukken dat het Christusbewustzijn geen religie is, maar eerder een bewustzijn dat ons uitnodigt om ons te verbinden met onze ware aard en de universele energieën van liefde en harmonie. Het is een bewustzijn dat ons in staat stelt om ons te richten op wat we gemeen hebben in plaats van op onze verschillen. Het nodigt ons uit om ons te richten op het gemeenschappelijke doel van het creëren van een betere wereld voor onszelf en voor toekomstige generaties. Door ons te verbinden met het Christusbewustzijn kunnen we onze eigen persoonlijke groei en ontwikkeling bevorderen en tegelijkertijd bijdragen aan de groei en ontwikkeling van de wereld om ons heen.

Alles mag verlicht worden

Veel mensen denken dat als NESARA en GESARA geactiveerd zijn, alles vanzelf goed zal komen. Echter, dan begint voor velen de innerlijke strijd. De strijd verplaatst zich van uiterlijk naar innerlijk, omdat we ons momenteel in een overgangstijdperk bevinden voor ontwaakte zielen en in de eindtijd voor onbewuste mensen. Onze voorvaderen hebben ons hier al voor gewaarschuwd. Het onzichtbare wordt nu zichtbaar. De afgelopen jaren stroomt er nieuwe energie ons universum binnen en deze wordt dagelijks krachtiger. Oude energie dooft daarentegen langzaam uit en begint de mensheid meer en meer tegen te werken.


In het oude tijdperk was het motto "eerst zien, dan geloven". In het nieuwe tijdperk is dat andersom: "eerst geloven, dan zien". We worden gevraagd om ons leven 180 graden te draaien en ons zielenpad te bewandelen. We moeten ons gaan voorbereiden en ons ego kruisigen. Belangrijk om te beseffen is dat alles bij onszelf begint. 

Multi-Dimensionaal licht activering voor ontwaakte zielen

Het fotonische licht dat gebruikt wordt in deze activeringen isafkomstig van de zon en draagt een hoge vibratie die ons kan helpenom ons te openen voor nieuwe ervaringen en inzichten. Deze activeringen zijn bedoeld voor mensen die al een bepaald niveau vanontwaken hebben bereikt en die klaar zijn om verder te groeien. Door middel vandeze activeringen kunnen we ons bewustzijn en onze energie verhogen,waardoor we ons kunnen verbinden met hogere delen van onszelf en hetuniversum. Dit kan ons helpen om onze missie op aarde te begrijpen enons pad van spirituele groei te versnellen.Het is belangrijk om te begrijpen dat deze activeringen niet voor iedereen geschikt zijn en dat het belangrijk is om te luisteren naar ons eigengevoel en intuïtie bij het beslissen om deel te nemen. Als we onscomfortabel voelen bij deze activeringen, kunnen ze ons helpen om onspotentieel te bereiken en ons leven op een dieper niveau tetransformeren.


De hele mensheid gaat door een upgrade

Koolstof gebaseerd naar kristallijn gaat nu sneller dan ooit tevoren.Het gevoel van niet verbonden te zijn wordt geassocieerd met het vermogen om geconceptualiseerde, immateriële voorwaarden en bepalingen voor te stellen die scheiding creëren te midden van eenheid.Maar hoe meer je deze veranderingen opent, omarmt en investeert in dit werk, des te sneller deze transformatie vordert en het werk is jouw eigen persoonlijke werk. Weet gewoon bij welke triggers je ook voelt, waar je het werk moet doen. En hoe sneller deze triggers worden vrijgegeven, hoe sneller deze transformatie vordert.Verschuif je focus van je ambities, doelen en doelstellingen, omdat die niet langer nodig zijn. Herfocus op de Nieuwe Horizon, waarin alles mogelijk is, waar overal overvloed is en tegelijkertijd doet niets er echt meer toe.Wat wordt aangeboden is intensief werk gerelateerd aan een specifiek gebied van onze lichaamsmake-up; upgrades, activeringen, herbedrading en herijking afhankelijk van uw huidige lichtfrequentie.

Kosmische harmonieen

De hele planeet beweegt zich naar een hogere frequentie, naar haar volgende evolutionaire stap, die jullie naar de vijfde dimensie zal brengen. Het menselijk bewustzijn verandert. Jullie zijn geroepen om jullie vermogens te ontwaken en aan de voorhoede van de menselijke transformatie te staan. Tegenwoordig zijn individuen meer dan ooit in staat om de massaprogrammering van hun oude genetische blauwdruk terzijde te schuiven en een nieuw rijk van hemels bewustzijn te betreden. Je bent speciaal en je hebt een hogere reden om op deze planeet te zijn in deze speciale tijd.


Vanaf dit moment ben je een soeverein wezen. En dat zul je altijd blijven, wat er ook gebeurt, waar je ook woont, hoe oud je ook wordt en welke uitdagingen er ook in je leven komen.

Begrijp je het eigenlijk volledig?

We beginnen... omhoog en weg...

We gaan steeds hoger en hoger...

We worden begeleid door Ultra Hoogfrequente Kosmische Harmonieën, Fotonica en Symfonieën die uit de hitparade komen...

De poorten van de Hemel staan wijd open en blijven zich verder openen...

Het Plasma Kristallijn zorgt voor een super oplading van ons fysieke Lichtlichaam, het herschikt, kalibreert en hercodeert ons opnieuw...

Andere lichamen kunnen hierdoor ook opgeladen worden...

Het is daarom belangrijk om energie uit te wisselen met ontwaakten...

Alles wordt opnieuw geconfigureerd als onderdeel van DNA-harmonisatie, terwijl de interne vervormingen worden opgeruimd...

Fotonica versnelt, polariseert en verenigt...

De Nieuwe Staat van Kosmisch Bewustzijn

We beginnen... omhoog en weg...

We gaan steeds hoger en hoger...

We worden begeleid door Ultra Hoogfrequente Kosmische Harmonieën, Fotonica en Symfonieën die uit de hitparade komen...

De poorten van de Hemel staan wijd open en blijven zich verder openen...

Het Plasma Kristallijn zorgt voor een super oplading van ons fysieke Lichtlichaam, het herschikt, kalibreert en hercodeert ons opnieuw...

Andere lichamen kunnen hierdoor ook opgeladen worden...

Het is daarom belangrijk om energie uit te wisselen met ontwaakten...

Alles wordt opnieuw geconfigureerd als onderdeel van DNA-harmonisatie, terwijl de interne vervormingen worden opgeruimd...

Fotonica versnelt, polariseert en verenigt...

Nieuwe Aarde MENS: belichaming van goddelijk licht

Terwijl de evolutie van de mensheid blijft versnellen, blijft het oude naar boven komen en zichtbaar worden om te voelen en te observeren voor het uitbreiden en verschuiven van bewustzijn. Dit proces van overstappen uit de oude wereld en voorbij de denkwijzen en grenzen gaan die voorheen als "werkelijkheid" werden geaccepteerd, kost tijd (jaren/eonen). Ontwaken uit immense illusies en dromen naar een geheel nieuwe droomruimte, realiteit en ervaring daagt de basis en het weefsel uit waarop "realiteiten" werden gebouwd en diep van binnen als "echt" werden gehouden.

Ontwaken is nog maar het begin voor ons allemaal, diep diep in slaap zijn in de wakende staat zonder enig besef van "hoe", het opduiken van onder een deken, een mist, onze ogen afvegen om te zien, letterlijk een andere dimensionale versie van "realiteit" waarvan we niet zouden geloven dat deze bestond, omdat het volledig "tegen alles inging" wat we eerder hebben geleerd, begrepen en geloofden, en toch wisten, diep diep van binnen en vergeten.

Meditatie?!

Vaak zitten we vast aan ons verleden, zonder het zelf in de gaten te hebben. Dit is te wijten aan het feit dat vrijwel alles wat we doen, hebben geleerd van onze ouders, broers, zussen, leraren en leeftijdsgenoten. Dit omvat ook de gedragsregels die we hanteren, zoals wat we wel of niet mogen doen. Als gevolg hiervan doen we veel dingen op een bepaalde manier, simpelweg omdat we hebben geleerd dat het zo moet. Het goede nieuws is dat je jezelf kunt leren los te zien van je verleden, omdat het niet bepaalt wie jij bent. Het is slechts de manier waarop je brein is geprogrammeerd, als een computer vol met bestanden van anderen. Kortom: je mag jezelf gaan ontmoeten. Het Nieuwetijdscafe kan je hierbij helpen. Je identificeren met wie je denkt dat je bent, is wat je beperkt. Om het leven in zijn heelheid te ervaren, heb je een open bereidheid nodig om diepgaand veranderd te worden in het moment. Je bent meer dan de opeenstapeling van overtuigingen waaruit je persoonlijkheid bestaat; je bent bewustzijn dat ontwaakt.

Sequoia, een heilige boom..

De wereld van bomen en planten is er een van wonderbaarlijke complexiteit en onderlinge verbondenheid. Op het eerste gezicht lijkt het misschien dat elke boom of plant gewoon op zichzelf staat, onafhankelijk van de anderen om hem heen. Maar onder de grond, in het uitgestrekte netwerk van wortels en schimmels, is er een verborgen wereld van interactie en communicatie die net zo rijk en complex is als elk ander ecosysteem.Het ondergrondse netwerk van bomen en planten wordt vaak aangeduid als het "wood wide web", een term die werd bedacht door de Canadese bosbioloog Suzanne Simard. Het netwerk bestaat uit schimmeldraden die zich uitstrekken tussen de wortels van verschillende bomen en planten, en die als een soort snelweg fungeren voor voedingsstoffen, water en informatie.