Nieuwetijdscafe13

De Nieuwe Staat van Kosmisch Bewustzijn


De hele planeet beweegt zich naar een hogere frequentie, naar haar volgende evolutionaire stap, die jullie naar de vijfde dimensie zal brengen.

Het menselijk bewustzijn verandert. Jullie zijn geroepen om jullie vermogens te ontwaken en aan de voorhoede van de menselijke transformatie te staan. Tegenwoordig zijn individuen meer dan ooit in staat om de massaprogrammering van hun oude genetische blauwdruk terzijde te schuiven en een nieuw rijk van hemels bewustzijn te betreden. Je bent speciaal en je hebt een hogere reden om op deze planeet te zijn in deze speciale tijd.

Vanaf dit moment ben je een soeverein wezen. En dat zul je altijd blijven, wat er ook gebeurt, waar je ook woont, hoe oud je ook wordt en welke uitdagingen er ook in je leven komen.


Als soeverein wezen heb je een spirituele verplichting aan jezelf, je (zielen)familie en je planeet. Je moet zien hoe alles met elkaar samenhangt en weten dat alles wat je doet van invloed is op de wereld om je heen. Leef een leven van vrijheid en keuze, niet van slavernij en angst. Het verschil tussen een soeverein wezen en een slaaf is dat een soeverein wezen weet dat het keuzes heeft. Elke gedachte die je hebt, is een keuze. Elke emotie die je ervaart, is een keuze. Elke emotie die je voelt, is een keuze. Elke keer dat je iets anders doet dan voorheen, is dat een keuze.

Met dit bewustzijn besef je dat jouw gedachten, emoties, daden en woorden allemaal jouw keuzes zijn en dit zet je in de bestuurdersstoel van jouw leven. Dit nieuwe bewustzijn leidt je naar het pad van zelfverantwoordelijkheid en zelfempowerment, terwijl je jouw nieuwe verhaal begint te schrijven. De natuur heeft je deze geweldige vrije wil gegeven, maar helaas verkwanselen veel mensen deze. Elke dag stromen er duizenden gedachten door jouw hersenen en vaak vraag je je af waar die gedachten vandaan komen.


Gelukkig zijn is een kwestie van keuze en het is echt zo simpel. Niemand anders dan jij is verantwoordelijk voor jouw geluk en alleen jij hebt de mogelijkheid om voor geluk te kiezen. Het ligt niet aan iemand anders of wat je wel of niet hebt, niet aan anderen, ras, of geslacht - niets van dat alles is verantwoordelijk voor jouw geluk. Gelukkig zijn heb je helemaal zelf in de hand. Bijgevolg komt gelukkig zijn neer op het maken van een keuze - een keuze over hoe je denkt en de wereld ziet. Het betekent dat je de werkelijkheid aanvaardt zoals ze is, niet zoals je wenst dat ze is of zoals het lijkt dat anderen hebben, maar zoals het nu is. Leren om dingen te aanvaarden zoals ze zijn, zal grote vrede en wijsheid in jouw leven brengen. Dit omvat ook het aanvaarden en eren van de keuzes van anderen.


Jitze,