Nieuwetijdscafe13

De hele mensheid gaat door upgrades


Een herstructurering van ons lichaam van op koolstof gebaseerd naar kristallijn is aan de gang, maar het gaat nu sneller dan ooit tevoren.

Het gevoel van niet verbonden te zijn wordt geassocieerd met het versterkte vermogen om geconceptualiseerde, immateriële voorwaarden en bepalingen voor te stellen die scheiding creëren te midden van eenheid. Maar hoe meer je deze veranderingen opent en omarmt en investeert in dit werk, en het werk is je eigen persoonlijke werk. Weet gewoon welke triggers je ook voelt, waar je het werk moet doen. En hoe sneller deze triggers worden vrijgegeven, hoe sneller deze transformatie vordert.


Verschuif je focus van je ambities, doelen en doelstellingen, want die zijn niet langer nodig. Herfocus op de Nieuwe Horizon waarin alles mogelijk is; waar Overal Overvloed is en tegelijkertijd doet niets er echt meer toe.Wat wordt aangeboden is intensief werk gerelateerd aan een specifiek gebied van onze lichaamsmake-up: upgrades, activeringen, herbedrading en herijking afhankelijk van uw huidige lichtfrequentie. Dit werk is individueel en is frequentiespecifiek, afhankelijk van hoeveel werk je eerder hebt gedaan en aan je individuele behoeften voldoet. Je kunt een lamp van 100 Watt niet in een fitting stoppen die maar 30 Watt kan laten branden.die intensief hebben gewerkt aan het opruimen van hun systeem van dichte energie (negatieve emoties) en geblokkeerde energie zijn van een hogere vibratie. Ze kunnen nu hogere frequenties van licht ontvangen. Wanneer de Kundalini-kanalen en meridianen worden gewist, kan de energie vrij stromen.


Het werk wordt afgestemd op uw specifieke behoeften en brengt u naar het volgende niveau van waar u zich nu bevindt. Deze Maandelijkse Transmissies bouwen op elkaar voort en zijn een voortdurende uitbreiding naar je Hoogste Zielenpotentieel en een Opening van je Spirituele Gaven en Talenten om je bij te staan ​​in elk aspect van je Leven en je Ascentie. Hier verwijs ik meer naar je Zielen IK BEN Aanwezigheid Technologie die actief wordt in je avatar "Fysiek Lichaam", of zoals ik het liever noem, "Innerlijke censuur", zodat je je Goddelijke Doel en Essentie op deze Planeet kunt leven en kunt helpen bij het Creëren van het Volgende Niveau.


Er zal niets uit je verleden zijn dat kan worden gebruikt als referentiepunt om te begrijpen waar je naartoe gaat. Je creëert alles van moment tot moment. Laat dingen synchroon door je leven stromen.De werkelijkheid wordt geleidelijk begrepen door de lege geest en niet door de analyse van het denken.


Je creëert alles van moment tot moment. Laat dingen synchroon door je leven stromen. Jouw Ascentie, waar ik naar verwijs, heeft te maken met meer van je Zielen IK BEN Aanwezigheid Technologie die actief wordt in je avatar "Fysieke Lichaam" of zoals ik het liever noem, "Innerlijke-censie", zodat je je Goddelijke Doel en Essentie op deze Planeet kunt leven en assisteren bij het creëren van het volgende niveau.

Er zal niets uit je verleden zijn dat kan worden gebruikt als een referentiepunt om te begrijpen waar je naartoe gaat. Je creëert alles van moment tot moment. Laat dingen synchroon door je leven stromen.De werkelijkheid wordt geleidelijk begrepen door de lege geest en niet door de analyse van het denkproces. De Wandeling door de waarneming was een manier om een dichtere Frequentie te bereiken die niet langer nodig is. Probeer te breken met herhaalde patronen en programma's, ze houden je gevangen in een paradigma dat je niet langer van dienst zal zijn. Het is tijd om alle oude verhalen en wonden los te laten die je opgesloten hebben gehouden in een paradigma dat je grootste potentieel niet heeft gediend.


Ik heb een buitengewoon moeilijke tijd met structuur omdat ik er de voorkeur aan geef me op elk moment door Spirit te laten leiden. We zijn op een punt van creatie gekomen wat nog nooit eerder is gemaakt. De Hogere Frequenties zullen SAMEN worden getrokken terwijl de Dichtere Frequenties van je Realiteit en Referentiepunt zullen vallen. Dit kunnen vrienden, relaties, werk, levensomstandigheden, ingezetenschap, enzovoorts zijn. Alles wat je tegenhoudt en niet in staat is om met de hogere frequenties om te gaan, zal gewoon wegvallen uit je huidige bewustzijn.Als dit proces begint te gebeuren, zal het heel soepel verlopen. Je zult je bewust worden van de verschuiving en de verandering die plaatsvindt, maar het zal gewoon gebeuren, zo samenhangend dat sommigen het niet eens opmerken en degenen die het wel opmerken, zullen zich geen zorgen maken. Je begint momenten in de tijd te verliezen. Weet dat alles goed is. Er is geen oordeel, omdat alles wordt geleid vanuit het gezichtspunt van jullie Zielen. Niemand bevindt zich in een grotere positie dan de volgende, aangezien iedereen zich op een perfecte plaats bevindt op basis van wat nodig is vanuit je Zielenreferentiepunt. Elk zal precies zijn waar ze moeten zijn of geografisch verplaatst worden naar een locatie die hen zal dienen en helpen om hun hoogste potentieel in dit leven te bereiken.


Velen van ons zullen dit jaar naar het buitenland reizen, en sommigen van hen zullen er zijn om frequenties terug te brengen naar ons gebied of onze locatie. Een paar anderen zullen naar andere locaties gaan om de rol van transformeerder te spelen. Allen zullen goddelijk worden geleid en in perfecte orde voor elk wezen. Het is belangrijk om tijd te nemen om gewoon te zijn, zonder meditatie of gedachteverwerking, maar gewoon te zijn.

Je moet toestaan dat iets dat groter is dan de persoonlijkheid die je denkt te zijn, binnenkomt. Dit zal een integratie zijn van het grootste en hoogste aspect van je ziel. Alle jaren van analyseren door middel van een analytisch denkproces zullen verdwijnen wanneer je naar een ander niveau van dichtheid gaat. Dit zal een upgrade zijn omdat de oude manieren van een wankelend denkproces niet langer nodig zijn.


Je zult een plaats van weten betreden en deze verschuiving zal herkenbaar zijn aan de rust van het denkproces van de geest. Alle omzwervingen van het verleden en de toekomst zullen niet bestaan, en je zult in het huidige eeuwige moment van nu leven. Als je nu een herinnering uit het verleden gaat opzoeken, zal het net zo nuttig zijn als een referentiepunt, zonder emotionele gehechtheid aan de ervaring.Terwijl je doorgaat met het verhogen van de frequentie, zul je leren hoe je in soevereiniteit kunt stappen. Dit zal echter niet van de ene op de andere dag gebeuren. Het wordt een zachte en samenhangende overgang, waarbij je leert om in een staat van gewoon zijn te stappen en te weten wat er op elk moment moet gebeuren.

Je bent hier nog nooit eerder geweest en wordt volledig ondersteund terwijl je verder gaat. Je creëert het terwijl je gaat, en dit wordt een staat van genade genoemd. Het werk is om de comfortzone te vinden om je over te geven aan de oude manieren die je niet langer dienen, terwijl je plaats maakt voor het nieuwe.


Laat los en laat God leiden. Velen staan op de rand van een nieuw begin, en het is belangrijk om dit bewustzijn te hebben.