Nieuwetijdscafe13

Begrijp jij het eigenlijk helemaal?


We beginnen... omhoog en weg...

We gaan steeds hoger en hoger...

We worden begeleid door Ultra Hoogfrequente Kosmische Harmonieën, Fotonica en Symfonieën die uit de hitparade komen...

De poorten van de Hemel staan wijd open en blijven zich verder openen...

Het Plasma Kristallijn zorgt voor een super oplading van ons fysieke Lichtlichaam, het herschikt, kalibreert en hercodeert ons opnieuw...

Andere lichamen kunnen hierdoor ook opgeladen worden...

Het is daarom belangrijk om energie uit te wisselen met ontwaakten...

Alles wordt opnieuw geconfigureerd als onderdeel van DNA-harmonisatie, terwijl de interne vervormingen worden opgeruimd...

Fotonica versnelt, polariseert en verenigt...


Er is geen gevoel voorbij de menselijke gevoelens van verhaal of personalisatie. Er is geen zorg die verder gaat dan de huidige "behoeften". Er is geen echt begrip van wat dan ook... TENZIJ MEN ook volledig diep verbonden is door de diepte van hun kern van hun eigen zijn. En volledig aanwezig en voorzichtig met elk woord, voorzichtig met elke ademhaling, zorg door observatie en aanwezigheid met dat wat wordt uitgesproken en uitgezonden, zonder enig oordeel...Ga je zeker met alles om? Geef je werkelijk echt om elke vezel van je hele wezen, genoeg om WERKELIJK te HANDELEN vanuit deze plaats/ruimte? Leef/functioneer/bestaat u vanuit uw hogere hart en hogere geestelijke bewustzijn, die diep heilige verbonden ruimte binnenin u die alles op een heel ander "niveau" begrijpt dan uw menselijke aspect doet?


Besteedt u aandacht aan uw lichtlichaam/energielichaam/DNA wanneer het spreekt? Laat je jezelf werkelijk voelen, zonder je hart te sluiten voor de bescherming van het projecteren van je ego-programma's? Begrijpt u echt op elk vlak hoe belangrijk onze diepe heilige verbindingen zijn?

Begrijp je eigenlijk wel wanneer je in je hoofd zit of wanneer je hart zich afsluit? Begrijpt u werkelijk met u allen wat er werkelijk werkelijk aan de hand is en dat het “niet” is wat je “denkt/dacht”? Sluit je je ogen om te horen/zien/voelen/verbinden? Weet je of je hier in je HOGERE HART of in je menselijke hart bent? Luisteren jullie werkelijk naar jullie eigen hogere zelf/zelf/Universum (JIJ), wat jullie hogere dimensionale aspect/versie is die jullie probeert te begeleiden/ondersteunen/onderwijzen/bijstaan en jullie "leiden" naar jullie nieuwe aarde bestaan, u alles laten zien wat u "moet weten" om dit ook "gemakkelijker" te doen?


Bedoel je dat je jezelf toestaat om alles om je heen te observeren zonder enig oordeel, en dat je jezelf toestaat om te luisteren, te zien en te voelen op een hoger dimensionaal niveau? Vertrouw je er echt op dat je jezelf kunt openen voor pure onvoorwaardelijke liefde en je hoogste zelf kunt toelaten om door je heen te stromen, zonder angst, oordeel, schuld en scheiding? Begrijp je welk aspect van jou de controle heeft over jouw leven en hoe je je vibratie kunt verschuiven om een lineaire realiteit te leven en tegelijkertijd een volledig kwantumrealiteit kunt ervaren? Begrijp je welke invloed jouw acties hebben op jouw realiteit en wat je met elk van hen ondersteunt? Besef je dat jouw perceptie jouw werkelijkheid beïnvloedt en dat wanneer je handelt vanuit een ruimte die niet jouw hoogste aspecten en diepten van je ware zelf vertegenwoordigt, je een realiteit creëert die gebaseerd is op angst, afscheiding, dualiteit en gebrek?


Realiseer je je dat wanneer je hart gesloten is, je niet in staat bent om toegang te krijgen tot de hogere dimensies van jezelf en dat je alles moet observeren en voelen met een open hart om toegang te krijgen tot de nieuwe aarde? Begrijp je werkelijk alle energieën, woorden en acties die je uitspreekt en waarom je ze doet? Begrijp je dat de externe werkelijkheid een weerspiegeling is van jouw innerlijke wereld en dat DNA-hercoderingen, herkalibratie en herconfiguraties zich voordoen in je lichaam? Begrijp je de betekenis van fotonic DNA-evolutie en lichtwezens? Sta je open om alles te leren en weerstand op te geven tegen ascentie en multidimensionale bestaansvormen? Ben je bewust aanwezig in je huidige realiteit en observeer je alles vanuit je hoogste plaats van pure onvoorwaardelijke liefde en verbinding? Leef je jouw magie, vreugde en gelukzaligheid?


Het is niet genoeg om alleen de juiste woorden te zeggen, het is belangrijk om echt te luisteren en te voelen, en het begrip op alle niveaus te krijgen. Je moet begrijpen wat je zegt en projecteert als je wilt dat jouw nieuwe realiteit op de Nieuwe Aarde de enige werkelijkheid is. Ben jij een representatie van jouw nieuwe Aarde-aspect, waarbij je puur, vriendelijk, verantwoordelijk, respectvol en zorgzaam bent? Ben je bewust van je eigen innerlijke gedrag en observeer je jezelf als je handelt, denkt en spreekt? Luister je met heel je wezen en alle zintuigen die je hebt, of houd je vast aan oude manieren van denken en oude lineaire overtuigingen die niet langer van toepassing zijn op de realiteit? Ben je open genoeg om te functioneren vanuit je hogere hart en geest, of ben je zo druk aan het praten dat je de stem van je gevoelens niet hoort? Eer je je lichaam tijdens de processen van cellulaire reiniging en sjabloonreconstructie die je fysieke realiteit hier dicteren?


Ben je in staat om diep naar binnen te gaan om verbinding te maken en hoef je niet meer weg te trekken om dit te bereiken? Omring je jezelf met alles wat jouw expansie van bewustzijn ondersteunt en begrijp je de rol die je fysieke lichaam, veld en omgeving hierin spelen? Begrijp je dat jouw kristallijnen lichtlichaam-DNA de hoogste intelligentie is en dat het verder gaat dan je menselijke aspect? Begrijp je de woorden die je uitspreekt, gebruik je ze alleen omdat ze cool klinken of snap je de betekenis ervan? Begrijp je dat je alles op elk niveau moet begrijpen en dat het om bewustzijn gaat, elke cel van je lichaam en energie, om hier volledig aanwezig en bewust te zijn? Realiseer je je dat het alles te maken heeft met volledige verbinding, aanwezigheid en het leren luisteren en voelen met al je zintuigen? Besef je dat als je afsluit, je hart sluit en je jezelf afscheidt van het netwerk, raster, sjabloon en systemen van de Nieuwe Aarde? En dat je dan onbewust wordt en weer terugvalt in de oude realiteit van de oude Aarde?


Begrijp je echt wat teleportatie is en hoe het werkt via bewustzijn en het lichaam? Begrijp je hoe je kunt vibreren, met je lichaam, in en uit oneindige dimensies, tijdlijnen en werkelijkheden en hoe je dit bewust kunt doen? Begrijp je echt dat jouw eigen bewustzijnsniveau de dimensionale vibrerende frequentiebandbreedte dicteert die jouw lichaam hier inneemt? Iedereen zal veranderingen zien in wat ze geloven. Het zal niet langer iets zijn dat buiten hen bestaat, maar het zal samenvallen met hun eigen Hogere Zelf/Universele Zelf aspecten. Deze aspecten zijn hier om te leiden, te onderwijzen, te tonen, voor ons te zorgen en ons te helpen onszelf te worden. Als je je echt openstelt en je volledig verbindt en verenigt met dit wezen, zul je in eenheid zijn en weten dat dit niet overeenkomt met iets van je oude zelf.


Je eigen nieuwe Aarde-aspect is volledig verbonden en allesomvattend. Het is om dit lichtwezen te worden met elke ademhaling. Het is om die jij te zijn die feitelijk een 5-dimensionaal bestaan ​​en veel verder leeft en hogere dimensionale werkelijkheden ervaart in plaats van alleen maar woorden te zeggen of te herhalen.Woorden zijn energie en ze zijn gecodeerd met jouw energie, je mentaliteit, je grenzen, je overtuigingen, je angst of je weten, je gebrek of je liefde, je egoïsme of je vrijgevigheid, je vriendelijkheid, je medeleven, je respect. Ze zenden heilige geometrie en kwantumrealiteiten uit om vorm aan te nemen als een trillingsreactie.Elke cel zendt uit, je energie "spreekt", je hele lichaam is een levende, ademende zender van wat je waarneemt en vasthoudt als je "realiteit". Het kwantumveld, het verenigde bewustzijnsveld, wordt "verteld" wat te "teruggeven" vibrerend voor jou als een werkelijke ervaring om je te helpen meer te ontwaken, meer op te ruimen, meer te herinneren en je te helpen ook je puurste alles te leven terwijl je terugkeert naar de essentie binnenin jou. Dit gebeurt door het transformeren, oplossen en loslaten van al die scheidings-/dualiteitsprogrammering die in je lichaam (dichtheid) is gehuisvest.


Begrijp je volledig, met elke cel en elk deeltje van je hele lichaam/wezen, wat bewustzijn is? Begrijp je echt hoe alles leeft, ademt, innerlijk verbonden is en hoe alles wat je doet, zegt, voelt, vasthoudt, spreekt uit voor jou? De enige manier waarop je "een keuze krijgt" is wanneer je volledig aanwezig bent, afgestemd op elk niveau en volledig bewust bent als pure liefde hier. Het is belangrijk om deze verbinding volledig te voelen en te leven met elke heilige ademhaling, omdat jouw acties energie zijn en op een kwantum-niveau, niet lineair, voor jou spreken.Deze acties zijn geometrisch gecodeerd en creëren ook een vibrationele terugkeer naar jou. Ze dicteren de dimensie die je lichaam inneemt, relatief aan fysieke dichtheid en licht. Lineair schept de ene werkelijkheid, niet-lineair schept een andere.Elke adem creëert, elke actie creëert, elke gedachte creëert, elke mentaliteit/geloof creëert. Alles is levend, ademend en werkt door middel van harmonischen. Alle werkelijkheden zijn "coördinaten" die werden "gekozen" door ieders gecodeerde energie. Je fysieke lichaam is energie, waar materie vorm heeft aangenomen. Deze fysieke materie wordt constant herwerkt/gehercodeerd op DNA-, genetica- en lichaamssjabloon niveau in een steeds sneller tempo.


Je lichaam zendt dimensionale coördinaten uit, die de dimensionale ervaring bepalen die je werkelijk hebt. Deze coördinaten zijn ingebed in je DNA en gedicteerd door hoe lineair (samengetrokken/afgescheiden) of kwantum (uitgebreid/verbonden/verenigd) je diep van binnen bent, met je hele lichaam/wezen en elk aspect van je leven. Multi-dimensionaal bestaan is in niets zoals jullie oude realiteiten waren. Om deel te nemen, moet je eigenlijk op een geheel nieuw niveau begrijpen, op je zielsniveau. Dit betekent dat je vanuit een heel andere plaats/ruimte functioneert dan je ooit deed, als je "natuurlijke" plek.Je "natuurlijke plek" verandert van je hoofd naar je hart naar je hogere hart naar je hele ziel. Dit betekent dat je hele realiteit constant zal verschuiven terwijl je deze overgang maakt met je hele lichaam, leven, wezen... van diep binnenin jou.


Wij bevinden ons in de trillings-/frequentiebandbreedtes waar werkelijk volledig binnenin verbinden om werkelijk te begrijpen meer dan belangrijk en noodzakelijk is om deze nu/volgende fase "gemakkelijker" en eenvoudig voor iedereen te laten zijn.Als je hart gesloten is, zul je een tijdje in de war zijn, omdat je hele lichaam door een overgang gaat van lineair naar niet-lineair, wat "tijd" kost, omdat dit op DNA-niveau gebeurt... niet een lineaire. Leef je magie, leef je vreugde, leef je schilderij, leef de zuiverheid van je ziel. De onschuld van je zuivere kind dat herboren/opnieuw geboren en ervaren wordt voor de "allereerste keer", om de zuiverheid van deze liefde te herinneren dat wij allemaal hier zijn. 


Leef volledig verantwoordelijk voor al uw energie, zonder rechtvaardiging of verontschuldiging voor dat wat u diep van binnen ziet, dat anderen misschien nog niet kunnen zien, begrijpen of waarnemen. Leef vanuit de zuiverheid van dat wat je bent. Leef vanuit vrijgevigheid, vriendelijkheid en zorgzaamheid. Leef die diepe innerlijke verbinding. Open je hart volledig. Anders ben je losgekoppeld en kun je niet de grootsheid ervaren die beschikbaar is met elke bewuste ademhaling. Deel je licht, want dit is je bewuste energie die verheft, inspireert en de manier toont voor anderen om te kiezen om ook onze genialiteit te leven.


Vergeet niet dat het menselijke aspect angst kan kiezen en kan leven vanuit programma's, overtuigingen en mentaliteiten die ieders eigen gebrek aan verbinding en innerlijke kracht versterken in plaats van liefde hier. Dit is een niet-verbonden staat, dit is ieders hart nog steeds gesloten en levend vanuit de wantrouwende staat. Ieders ervaringen zijn er om deze muren rond het hart naar beneden te halen, zodat het volledig kan openen en "laat dat alles" pijn, frustratie, woede, wantrouwen, ik werd onrecht aangedaan en de energie de schuld geven, zodat hun menselijk hart zich genoeg kan openen om hun eigen hoger hart te activeren en te openen. De hele borstwand moet dichtheidsprogramma’s van scheiding (schuld, schaamte, schuld, verraad-energieën) openen en opruimen. Het keelgebied, de achterkant van de nek en het hele hoofd moeten ook door een enorme opruiming gaan om dit te laten gebeuren.


Vergeet niet dat de onderste helft van het lichaam ook energieën compromitteert, zoals overlevingsmodus, manipulatie en angst, dus het hele lichaam moet een belachelijke hoeveelheid programmering (coördinaten/codes) opruimen die ieders lichaam aan oude 3D-versies van de aarde verbond. Aangezien de aarde niet alleen 3D is zoals we ooit dachten, maar nu een multidimensionale aarde is met de coördinaten voor meerdere dimensies die beschikbaar zijn, moet er een heel evolutieproces plaatsvinden (dat plaatsvindt en versnelt in het huidige moment) om toegang te krijgen tot deze dimensies met je fysieke lichaam. Dit enorme proces is de volledige evolutie van al het DNA, via fotonisch licht (je ziel en kosmische aspecten), waarbij je fotonisch DNA fungeert als een teleportatie-apparaat, waarbij je fysieke lichaam constant opnieuw wordt gekalibreerd, gehercodeerd en opnieuw geconfigureerd, net als het hele leven. Jouw nieuwe aardse werkelijkheden worden door veel dingen bereikt en het is niet slechts


Blijf creëren, ontdekken en leven; dat geeft je opwinding, vrijheid, gelukzaligheid en alles wat magisch is. Als je ervoor kiest om vrijheid en vrede van binnen te hebben en volledige verbinding te maken vanuit je innerlijke zelf, zal je lichaam een DNA-hercoderingsproces starten om nieuwe coördinaten te bouwen voor welke dimensie het fysiek zal innemen en zal het ook jouw trillingsrespons/return creëren. Stem volledig af op elk deeltje/aspect van jezelf om meer te begrijpen en meer en meer te leren. Ga voorbij de kleinheid die we allemaal ooit 'realiteit' noemden, want alles is zoveel meer!


Open je hart volledig om uit te breiden naar je hele lichaam. Stel je geest voortdurend open en stem af op de frequenties van alles van diep van binnen. Hoor, zie en voel de energie, de coderingen en het bewust schakelen van je eigen ontvangst- en zendmodus... beide. De kristallen in je kristallijne lichtlichaam doen dit op natuurlijke wijze voor je. Je fotonische lichtlichaam "beheert" de coördinaten ook natuurlijk en organisch voor jou! Eer je fysieke lichtlichaam-DNA omdat het hard voor je werkt. Ondersteun het volledig, luister er volledig naar en het zal jou op zijn beurt ondersteunen. Het gaat echter niet op een lineaire manier, want het gaat volledig quantum!


Jitze,