Nieuwetijdscafe13

Kosmische harmonieen


We beginnen... omhoog en weg...

We gaan steeds hoger en hoger...

We worden begeleid door Ultra Hoogfrequente Kosmische Harmonieën, Fotonica en Symfonieën die uit de hitparade komen...

De poorten van de Hemel staan wijd open en blijven zich verder openen...

Het Plasma Kristallijn zorgt voor een super oplading van ons fysieke Lichtlichaam, het herschikt, kalibreert en hercodeert ons opnieuw...

Andere lichamen kunnen hierdoor ook opgeladen worden...

Het is daarom belangrijk om energie uit te wisselen met ontwaakten...

Alles wordt opnieuw geconfigureerd als onderdeel van DNA-harmonisatie, terwijl de interne vervormingen worden opgeruimd...

Fotonica versnelt, polariseert en verenigt...


Het biedt de mogelijkheid voor iedereen om geactiveerde Lichtcodes volledig te integreren. Dit geldt voor degenen die dit bewust eren en niet proberen innerlijk bang te zijn met het proces, omdat dit niet past in oude structuren, kaders of overtuigingen.

Fotonische activiteit "herschikt" je moleculen en verandert de atomaire structuur van je DNA. Fotonisch Licht breidt je veld uit, doet alles ineenstorten dat op dit moment niet langer het hoogst is uitgelijnd voor elk en herstructureert alles volgens “nieuwe codes/manieren”. Fotonisch Licht activeert je Ziellichaam (Lichtlichaam) van BINNENIN JE LICHAAM en sluit je menselijke aspect af wanneer het ultrahoog is en er enige dichtheid is om te verwijderen.


Fotonisch Licht activeert “nieuwe” (Multi-Dimensionale) Informatie en versnelt de immense evolutionaire processen waar we ons krachtig in bevinden. Fotonisch Licht harmoniseert van binnen naar buiten en laat iedereen zien waar harmonie "niet" volledig van binnen is, door in je uiterlijk, lichaam en veld te verschijnen zodat je het kunt zien en er doorheen kunt werken, oplossen, loslaten, verschuiven, en jezelf op vibratie afstemmen.

Fotonisch Licht verbetert je op koolstof gebaseerde lichaamsvoertuig door het activeren van je Gamma Lichtlichaam, Krystallijne Lichtlichaam, Plasma Lichtlichaam (en nog veel meer). Fotonisch licht ontkalkt, decodeert en hercodeert alles voor ieder van ons, zichtbaar makend disfunctioneren, vervormingen en oude illusies voor ieder om bewust makkelijker te kunnen verschuiven/kiezen zonder het ongemak van scheiding zoals voorheen. Maar waar er nog scheidingsprogramma's/energie in zit, zal dit meer zichtbaar worden.


Fotonisch Licht is jouw en onze BRON Bewustzijn geactiveerd, teruggestuurd en HERINNERD via onze fysieke vorm. Fotonisch Licht creëert een plasma-ervaring, een lucide dromerig effect, dingen bewegen, buigen, ademen (soms voor een tijdje) en alle dingen verbinden zich weer en worden zichtbaar. Dit kan aanvoelen als een psychedelische ervaring voor een tijdje, wanneer je door de Plasma Tunnel/Vortex gaat en "kromtrekt" door de Snelheid van het Goddelijke Licht (dit zal uiteindelijk verdwijnen als alles "aankomt" in nieuwe werkelijkheden).Fotonisch Licht kan soms aanvoelen alsof je gedrogeerd bent, overreden bent door een Mack Truck en door al je spieren (rasters van je lichaam) werkt en meer. Fotonisch Licht helpt iedereen bij het zien in illusies (desillusie is een tijdje een onderdeel van de vroege processen), en verwijdert ook de zware innerlijke sluiers van geheugenverlies.


Fotonisch Licht maakt vervormingen luid en duidelijk, zodat ze in elk opzicht gezien, gehoord en erkend kunnen worden. Binnen ieders eigen holografische illusie/realiteit ontstaat dan het volgende.Fotonisch licht creëert de meest elektrische, magnetische en magische ervaringen, waar alle kanalen open en afgestemd zijn en dit toestaan of kiezen. Het vereist volledige aanwezigheid voor volledige ontzag. Fotonisch licht versterkt alles voor elk individu en er is nog veel meer.Het opent zenuwbanen, ontkalkt en stimuleert de pijnappelklier en verschillende delen van het lichaam om verstoringen op te heffen en wakker te worden. Tintelende sensaties, zappen en zoom zoom zoom gaan door de hersenen en het hart. Het bloed en de zuurstof worden veranderd en elke cel zendt, verzendt en straalt op alle nieuwe manieren uit.Leer voelen wat bij jou resoneert. Fotonisch licht gaat regelrecht voor dichtheid en verandert zuurstofniveaus voor de ademhaling. Kristallen knallen uit en worden jarenlang zichtbaar van onder de huid, terwijl het zuiveringsproces van elk orgaan en elke bot aanzienlijk toeneemt. Deze kristallen zitten ook in de ogen en overal in het lichaam. Het hele lichaam ondergaat een enorm continu proces van ontgifting, opruiming en zuivering met elke mega-explosie van hoogfrequent licht.

Fotonisch licht creëert het zwevende effect, evenals het optillen van de zwaartekracht, hartexpansie en lineariteit, aangezien er veel dingen gebeuren voor het opnieuw in evenwicht brengen van de trillingen van magnetisme en er vindt multidimensionale verschuiving plaats. Het maakt ook jouw dichtheid zwaar, zodat je het kunt voelen, wissen en herkennen.


Trillingsafstemming is enorm tijdens de hoogfrequente ontploffing, zodat iedereen alles kan voelen. Fotonisch licht is hoe iedereen zich herinnert dat alles volledig is geïntegreerd, gestabiliseerd en van binnenuit wordt vastgehouden. Kwantumstaten van bewustzijn en werkelijkheden vervangen de oude lineaire en vaste. Elke transformatie, overgang en complete immense DNA-hercodering vindt plaats op elk niveau van diep van binnen.

Open de weg naar boven en eer je Quantum Lichtlichaam, aangezien het enorm werk voor jou doet. Jouw percepties zijn belangrijk, want dit is niet iets dat je oplost. Het is intelligenter dan jouw menselijke aspect. Samenvoegen is hier de sleutel. Afscheiding veroorzaakt lijden en controle doet dat ook. Ontspan, adem, luister, eer en sta jezelf toe dit proces ook met groot gemak te 'doen'.


Fotonisch Licht is meer dan krachtig. Het zijn jullie VRIJHEIDScodes, Kosmisch Bewustzijn, Diamanten.


Jitze,